Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Ο ΔΙAΔΙΚΤΥΑΚΟΣ RAT

   Μεταξύ των ενοχληθέντων από την ανάρτησή μας «Ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΧΑΜΑΙΛΕΩΝ» συμπεριλαμβάνεται και η κα Χαρά Υφαντή που δημοσίευσε το πιο κάτω σχετικό κείμενο:

   «Αγαπητέ κ. Πασιπουλαρίδου, με όλη σας την ευχαρίστηση προς το πρόσωπό σας και αφού αναφέρατε ονομαστικά σε μένα, παρακαλώ να λάβετε υπόψη σας τα εξής: 1. Αν ανατρέξετε στο πρακτικό της Δ.Σ. θα διαπιστώσετε ότι η απάντηση του κ. Το μπέτση ήταν ελάχιστα πεπεισμένο. Δεν ανέφερε τίποτε για την ανυπαρξία των παραστατικών, εκθέσεων κ.λπ., για τα οποία είχε καταγγείλει δημοσίως, και δήλωσε ότι η δημοτική "χορηγία" ήταν για την άσκηση κοινωνικής πολιτικής. Εν πάση περιπτώσει, μπορεί να σας καλύψω αλλά θα επιτρέψω να έχω τις επιφυλάξεις μου για το βαθμό διαφάνειας που πρέπει να διασφαλιστεί στη διαχείριση δημοτικών χρημάτων, ειδικά όταν αφορά σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ ... Δεν συμφωνείτε; 2. Επίσης, επειδή στην ίδια ανάρτηση αναφέρονται σε διαδικτυακούς χαμαιλέοντες, να σας θυμίσω ότι έχουμε (ο σύζυγός μου και εγώ) στόχος από ανώνυμους λάσπες, άθλιους συγγραφείς και συγγραφικούς χυδαιολόγους, τους οποίους δικαιολογώ να χαρακτηριστώ διαδικτυακούς rats και ερπετά και, θα περίμενα, με την ευαισθησία και την ποιότητα που σας διακρίνουν, να καταδικάσετε ... παραβλέποντας ότι (με τον δικό τους τρόπο και νοσηρό πάθος) υπερασπίζονται την σημερινή δημοτική αρχή ... Δεν συμφωνείτε; 3. Τέλος, θα πρέπει να αναγνωρίσετε ότι η προσωπική μας εμπλοκή έχει δύο χαρακτηριστικά (α) ότι αντιτίθεται στις παραπολιτικές "παραγκών" και σε όσους παρασιτίζονται από το δημοτικό χρήμα και ( β) ότι δεν έχουμε εμπλακεί σε μαύρες, γκρίζες, θολές, αμφίσημες, επιλήψιμες και άλλες - παρόμοιες - υποθέσεις ... Δεν συμφωνείτε;»

   Κατ’ αρχήν, πρέπει να επισημάνουμε ότι η κα Χαρά Υφαντή, ως μη ώφειλε, έσπευσε να εμπλέξει συγκεκριμένο άτομο (που απλώς ανάρτησε δικό μας κείμενο) με το πρόσχημα ότι, δήθεν, το άτομο αυτό αναφέρθηκε ονομαστικά σ’ αυτήν, πράγμα βέβαια ανακριβές. Γι’ αυτό θα την παρακαλέσουμε, αν και εφ’ όσον τα κείμενά μας την προβληματίζουν, να απευθύνεται εφ’ εξής απ’ ευθείας σ’ εμάς, αποφεύγοντας την εμπλοκή τρίτων που δε χρωστάνε τίποτα για τα δικά μας λεγόμενα.
   Περαιτέρω, είναι προφανές ότι, με το κείμενό της, η κα Υφαντή επιχειρεί να εκτρέψει τη συζήτηση από το θέμα που δεν είναι άλλο από τον διαδικτυακό χαμαιλέοντα (άλλως, διαδικτυακό rat και ερπετό) Tzogia-Νώντα-Διονυσοσκουφίτσο, στον οποίο η ίδια πρώτη-πρώτη σπεύδει να κάνει «likes» και ο οποίος (αμιλλώμενος ευγενώς με τον «γέροντα συμμαχητή για την καρέκλα») ευελπιστεί, μετά τις εκλογές, να καταστεί ο ουσιαστικός δήμαρχος.
   Δηλαδή, το βασικό μας θέμα είναι πολιτικό και σκοπό έχει να επισημάνει ότι τυχόν παλινόρθωση του καλαφατελισμού ενέχει τον κίνδυνο της ανάδειξης ως ουσιαστικού δημάρχου του Δήμου ενός καθ’ έξιν και κατ’ επάγγελμα πασίγνωστου διαδικτυακού rat και ερπετού.
   Τώρα, το πολιτικό θέμα ποιός (σε περίπτωση παλινόρθωσης του καλαφατελισμού) θα είναι ο ουσιαστικός δήμαρχος, ο «γέρων συμμαχητής για την καρέκλα» ή ο διαχρονικός διαδικτυακός rat-ερπετό Tzogias-Νώντας-Διονυσοσκουφίτσος συνιστά ένα ερώτημα το οποίο, και μόνον ότι τίθεται εν τοις πράγμασι, σκορπίζει απόγνωση σε κάθε νοήμονα δημότη.
   Ωστόσο, δραττώμενοι της ευκαιρίας, αναδημοσιεύουμε τις δύο πιο κάτω «φωτό».




   Η πρώτη είναι από το facebook της κας Υφαντή και απεικονίζει το εξωτικό περιβάλλον όπου αυτή πίνει τον καφέ της στη Λεμεσό  Κύπρου ενώ η δεύτερη από το facebook του διαδικτυακού rat Tzogia, όπου αυτός παρομοιάζει την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Καθαριότητας με την «Πέπα το γουρουνάκι» (παραθέτοντας και τους αντίστοιχους εκ Harvard προερχομένους χαρακτηρισμούς της τελευταίας, που στην ουσία τους συνιστούν -εκ μεταφοράς- χυδαίο υβρεολόγιο σε βάρος της αντιδημάρχου).
   Πριν προχωρήσουμε, ανοίγουμε μία παρένθεση για να σημειώσουμε ότι πρώτη-πρώτη στα «likes» του διαδικτυακού rat Tzogia στην πιο πάνω ανάρτησή του φιγουράρει η κα Χαρά Υφαντή, συμμετέχοντας έτσι, τρόπον τινά, στη βάναυση προσβολή της προσωπικότητας της αντιδημάρχου, η οποία μάλιστα, όπως προκύπτει από την ακολούθως παρατιθέμενη «φωτό» από το facebook της κας Υφαντή, φαίνεται να τυγχάνει και οικογενειακή της φίλη.


   Κατόπιν τούτων, κα Υφαντή, διερωτάται κανείς εύλογα πως είναι δυνατόν να ζητάτε την καταδίκη των διαδικτυακών rats  από τους άλλους όταν εσείς η ίδια επιδοκιμάζετε συνεχώς με likes τη λάσπη που εκτοξεύει πανταχόθεν ο διαδικτυακός αρχιrat Tzogias (ακόμη και σε βάρος της φίλης σας, όπως φαίνεται, αντιδημάρχου κας Αγγελικής Πέππα);
   Κλείνει η παρένθεση.
   Πάμε τώρα στη «φωτό» με την «Πέπα το γουρουνάκι» του Tzogia για να παρατηρήσουμε ότι το αριστερό «φόντο» της (κάθετη λωρίδα στα αριστερά) είναι το ίδιο με τη δεξιά κάθετη λωρίδα της «φωτό» της κας Υφαντή στη Λεμεσό Κύπρου.
   Όλα τα πιο πάνω τα είδαν κάποιοι (πιο παρατηρητικοί από εμάς) και έσπευσαν να μας «διορθώσουν», λέγοντας ότι ο Tzogias δεν είναι ο Νώντας-Διονυσοσκουφίτσος αλλά κάποιος που έπινε καφέ στη Λεμεσό μαζί με την κα Υφαντή.
   Εμείς επιμένουμε ότι ο Tzogias είναι ο Νώντας-Διονυσοσκουφίτσος γιατί το «στυλ» του τελευταίου συμπίπτει προς αυτό του πρώτου.
   Εν πάση όμως περιπτώσει, όπως και να έχει το πράγμα, πολιτικά μιλώντας, το ζήτημα είναι αδιάφορο δεδομένου ότι (πολιτικά) πρόκειται για συγκοινωνούντα δοχεία.
   Τελειώνοντας, θα σταθούμε στις «επιφυλάξεις» που διατυπώνει η κα Υφαντή ως προς τη διαφάνεια της επιχορήγησης της Νίκης Δροσιάς.
   Κατ’ αρχήν, γιατί στοχεύεται ειδικά το πιο πάνω σωματείο μεταξύ των 30-40 επιχορηγούμενων ομοίως σωματείων του Δήμου Διονύσου; Δεν είναι προφανές ότι η στόχευση αυτή έχει να κάνει με εμμονές που είναι άσχετες με το «ενδιαφέρον περί τα κοινά» και το οποίο ψευτοενδιαφέρον αυτό κάποιοι προτάσσουν υποκριτικά προκειμένου να καμουφλάρουν τα ταπεινά προσωπικά τους νοσηρά πάθη και κίνητρα; 
   Περαιτέρω, κα Υφαντή, είναι άλλο πράγμα το να έχει κανείς επιφυλάξεις ως προς τη διαφάνεια μιάς δημοτικής δαπάνης και άλλο ότι η όλη σχετική διαδικασία δεν είναι σύννομη, όπως θέλει να το εμφανίζει ο πιο πάνω διαδικτυακός rat, στον οποίο ανελλιπώς σπεύδετε να κάνετε likes.
   Σας είναι γνωστό ότι ο σύζυγός σας κ. Ηλίας Υφαντής, έχοντας τις ίδιες μ’ εσάς επιφυλάξεις, προσέφυγε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής προσβάλλοντας ως μη σύννομη την υπ’ αρ. 179/4-7-2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ισχυριζόμενος ότι οι επιχορηγήσεις των σωματείων του Δήμου Διονύσου (μεταξύ των οποίων και η Νίκη Δροσιάς)  γίνονται με αδιαφάνεια. Πλην όμως, όπως προφανώς σας είναι γνωστό, η προσφυγή του αυτή απορρίφθηκε ενώ αυτός, όπως πληροφορούμεθα, εγκατέλειψε την προσφυγή του στην τύχη της και δεν την υποστήριξε «πιο πάνω», προφανώς διότι δεν την πίστευε επαρκώς.
   Συνεπώς, δικαιούμεθα να συμπεράνουμε κα Υφαντή ότι οι συγκεκριμένες δαπάνες φέρουν το τεκμήριο της νομιμότητας και ότι, όσα λέγονται, βγαίνουν από την κατάψυξη και αναμασώνται προεκλογικά μόνο και μόνο προκειμένου «κουβέντα να γίνεται».
  Δια του λόγου το αληθές, σας παραπέμπουμε στο προεκλογικό δημοσίευμα του Διονυσοσκουφίτσου της 7 Μαρτίου 2014, όταν αυτός, «εκτελώντας συμβόλαιο» τότε σε βάρος του Γιάννη Καλαφατέλη, ισχυριζόταν διαδικτυακά ότι ο τελευταίος «ψάχνει να βρει τρόπους να εξαγοράσει ψηφαλάκια από τους τοπικούς συλλόγους, μοιράζοντάς τους 200.000 ευρώ από τον δημοτικό προϋπολογισμό, χωρίς να τους ζητά κανένα απολογισμό για τις παλαιότερες  επιδοτήσεις» (Διόνυσος POST, δημοσίευμα «Κοίτα ποιός μιλάει για κλειδαρότρυπες…»).
   Δηλαδή, ο Tzogias τα ίδια ακριβώς που λέει σήμερα σε βάρος του Ζαμάνη (και σας αρέσουν) τα έλεγε την προηγούμενη προεκλογική περίοδο (ως Διονυσοσκουφίτσος) σε βάρος του Καλαφατέλη.
   Καλά, τον Γιάννη Καλαφατέλη περιττεύει να τον ρωτήσουμε γιατί, όταν πρόκειται για τους πολιτικούς του αντιπάλους, σπεύδει μικρόψυχα να υιοθετήσει την ίδια ακριβώς κατά περιεχόμενο λασπολογία που εκτόξευε σε βάρος του ο Διονυσοσκουφίτσος, δεδομένου ότι πρόκειται για έναν αδίστακτο (πολιτικό) τυχοδιώκτη που δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να τσαλαβουτάει στα (πολιτικά) βρωμόνερα.
   Ρωτάμε όμως εσάς κα Υφαντή, που σας σεβόμεθα και σας υποληπτόμεθα προσωπικώς, όπως βέβαια ( υποληπτόμεθα προσωπικώς) και τον καθ’ όλα αξιότιμο σύζυγό σας: Σας αρέσουν και όσα (πανομοιότυπα ως άνω) ο προσφιλής σας διαδικτυακός rat Tzogiaς-Νώντας-Διονυσοσκουφίτσος εκτόξευε στις 7 Μαρτίου 2014 κατά του Γιάννη Καλαφατέλη ή μήπως η «ευαισθησία» σας για τη διαφάνεια στις δημοτικές δαπάνες είναι υποκριτική-επιλεκτική και εντάσσεται αποκλειστικά στη σκοπιμότητα της εξυπηρέτησης των σημερινών μικροπολιτικών στόχων της «παράγκας», τα έργα και τις ημέρες της οποίας  δεν χάνατε ευκαιρία κάποτε να περιγράφετε παντού και στις γραμμές της οποίας έχετε οψίμως στοιχηθεί πολιτικά, τόσο εσείς όσο και ο σύζυγός σας;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου