Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Η RATΟΠΑΡΕΑ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΦΑΚΑ

   Ο αρχιrat του διαδικτύου Tzogias, αφού πρώτα διέγραψε από το προφίλ του στο facebook τη φωτογραφία με την «Πέπα το γουρουνάκι» που είχε δημοσιεύσει ο ίδιος και ευρίσκεται αναδημοσιευμένη στην προηγούμενη ανάρτησή μας, έσπευσε στη συνέχεια να ισχυριστεί, από κοινού με την κα Χαρά Υφαντή και τη ratoπαρέα του, ότι η φωτογραφία αυτή είναι κατασκευασμένη από εμάς, προκειμένου να τους εκθέσουμε, πράγμα βέβαια απολύτως ψευδές.
   Η μεθόδευση αυτή τους είναι οικεία, αφού και για τον εμπρησμό των αρχείων των Σχολικών Επιτροπών τα ίδια λένε, ότι δηλαδή ήταν προκατασκευασμένος προκειμένου να αμαυρωθεί η λευκή αθώα περιστερά του καλαφατελισμού.
   Ως αδιάψευστες μαρτυρίες της αυθεντικότητας της επίμαχης φωτογραφίας, τη δημοσιεύουμε αμέσως πιο κάτω σε δύο print screen, τόσο από υπολογιστή όσο και από κινητό (όπου μάλιστα φαίνονται τα σχετικά «likes» της κας Χαράς Υφαντή κλπ καθώς και σχετικό σχόλιο της κας Φρόσως Σακελλαρίου).











    Δηλονότι, ο αρχιrat του διαδικτύου Tzogias – Νώντας - Διονυσοσκουφίτσος και η ratoπαρέα του πιάστηκαν στη φάκα.
   Μετά απ’ αυτό το ανεπανάληπτο «κάζο» που έπαθαν, για αντιπερισπασμό, άρχισαν να κοάζουν ομαδικώς στο διαδίκτυο, παράγοντας και αναπαράγοντας «το πιο σύντομο ανέκδοτο», ότι δηλαδή τους «χακάρουν» τα… ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα γιατί (δήθεν τάχα μου), ως… αδιάφθοροι που είναι, ενδιαφέρονται για τη νοικοκυρεμένη διαχείριση του δημοτικού χρήματος… μέσω της παλινόρθωσης του καλαφατελισμού και της «συμμαχίας για την καρέκλα»(!!!).
   Κατ’ αρχήν, ουδείς απολύτως λόγος υπήρχε για το από πλευράς Tzogia άρον-άρον «κατέβασμα» της επίμαχης φωτογραφίας, καθ’ ην στιγμή το γεγονός ότι ένα μέρος του «φόντου» της αποτελεί μέρος μιάς δημόσια αναρτημένης φωτογραφίας της κας Υφαντή δε συνεπάγεται, αυτό καθ’ εαυτό, και διασύνδεση (κατ’ ανάγκην) των δύο αυτών προσώπων. (Η συγκεκριμένη διασύνδεση προκύπτει κυρίως από τη λοιπή όλη εν γένει κατάσταση των πραγμάτων).
   Πρόκειται για μία σαφώς αψυχολόγητη ενέργεια, υπό το κράτος (αδικαιολόγητου πράγματι) πανικού, από την οποία πάντως, ούτως ή άλλως, ο καθείς μπορεί να συνάγει τα συμπεράσματά του σε ό,τι αφορά τον θίασο του περιφερόμενου «από χωρίου εις χωρίον» θιασάρχη Tzogia-Νώντα-Διονυσοσκουφίτσου (από τον Καλαφατέλη στον Ζαμάνη και πάλι πίσω στα πολιτικά βρωμόνερα του καλαφατελισμού).
   Περαιτέρω, αντιπαρερχόμενοι το «σανό» περί «χακαρίσματος», που δι’ ευνοήτους λόγους πρόκλησης σύγχυσης και  αποπροσανατολισμού σερβίρει άτσαλα προς αφελείς η γνωστή Tzogioπαρέα,  δεν αντέχουμε να μη γελάσουμε με το ανέκδοτο περί δήθεν ενδιαφέροντός τους για τη νοικοκυρεμένη διαχείριση των οικονομικών του Δήμου, κατά τα πρότυπα των «νερών Κρυονερίου» και των Σχολικών Επιτροπών και μέσω της της παλινόρθωσης του «Γιαννάκη του Ολίγιστου» (όπως μέχρι πρότινος οι ίδιοι αποκαλούσαν τον κ. Ιωάννη Καλαφατέλη) και της «Συμμαχίας για την καρέκλα», όπως εσχάτως βαφτίστηκε χαϊδευτικά η παράταξη του κ. Παναγιώτη Βορριά, που και οι δύο μαζί επιβάρυναν τον καλλικρατικό Δήμο Διονύσου με ένα έλλειμα της τάξης των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ (Κρυονέρι 0,5 εκ. ευρώ και Αγ. Στέφανος 2 εκ. ευρώ) καθ’ ην στιγμή η Δροσιά του κ. Διονυσίου Ζαμάνη τον προικοδοτούσε με ένα πλεόνασμα της τάξης των 4 εκατομμυρίων ευρώ.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου