Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

COLPO GROSSO No 1

         ΤΟ ΜΕΓΑ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ «ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ»


Περί το τέλος Μαΐου 2019, διανεμήθηκε και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο το προεκλογικό φυλλάδιο των Ανοιχτών Οριζόντων «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ», όπου, κατ’ αναφορά στην υποψηφιότητα Καλαφατέλη, τέθηκε προς το εκλογικό σώμα και το εξής ερώτημα:
 «Θα ήθελες για δήμαρχό σου ένα ΥΠΟΔΙΚΟ – ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ σε βαθμό ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ για ΑΠΙΣΤΙΑ και ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ σε ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ...».
   Αν ο Καλαφατέλης παραδεχόταν δημοσίως την πιό πάνω αλήθεια, που κυριολεκτικά «έσπαγε κόκκαλα», τότε στα σίγουρα «ήταν τελειωμένος». Γι’ αυτό, επέλεξε να απαντήσει με την ανακοίνωση «ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ», όπου χαρακτήριζε το πιό πάνω φυλλάδιο των Ανοιχτών Οριζόντων ως κατάπτυστου περιεχομένου, κατηγορώντας παράλληλα τον Ζαμάνη και ως ψεύτη, αισχρό συκοφάντη και πολιτικό απατεώνα με εξαιρετικές επιδόσεις στην πολιτική αλητεία. 
   Οι Ανοιχτοί Ορίζοντες ανταπάντησαν με το φυλλάδιο «ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ κ. ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ», δημοσιεύοντας απόσπασμα του από 13-5-2019 Απολογητικού Υπομνήματος του Καλαφατέλη προς την 3η Ειδική Ανακρίτρια Αθηνών, όπου αυτός ο ίδιος ο Καλαφατέλης, με την υπογραφή του, ΟΜΟΛΟΓΟΥΣΕ πως πράγματι είναι κατηγορούμενος για απιστία και υπεξαίρεση σε βάρος του Δήμου.
   Κατόπιν τούτου, ο Καλαφατέλης και οι άνθρωποί του βρέθηκαν «στριμωγμένοι στη γωνία». Γι’ αυτό σκηνοθέτησαν την προσαγωγή στο Α.Τ. Διονύσου κάποιων διανομέων του πιό πάνω φυλλαδίου, ζητώντας την απαγόρευση της κυκλοφορίας του, με το πρόσχημα ότι... παραβιάζονται τα προσωπικά δεδομένα του Καλαφατέλη (δ/νση κατοικίας, ΑΦΜ, ΑΔΤ, κλπ.).
   Εκεί επελήφθη ο Διοικητής του Α.Τ. κ. Παντελής Καραγιάννης, που επικοινώνησε με την Εισαγγελέα κα Αικατερίνη Τσιρώνη, η οποία συνέστησε την υποβολή εκατέρωθεν μηνύσεων (εφ’ όσον το επιθυμούσαν οι Ζαμάνης – Καλαφατέλης) και να συσταθεί στον Ζαμάνη να αποσύρει τα φυλλάδια.
   Οι Ζαμάνης – Καλαφατέλης, αφού έλαβαν γνώση των άνω συστάσεων της Εισαγγελέως, αποχώρησαν επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός τους.
   Αυτά προκύπτουν από το Αντίγραφο Βιβλίου Αδικημάτων και Συμβάντων Α.Τ. Διονύσου που παρατίθεται στο τέλος του παρόντος.
   Την πιό πάνω σύσταση, που σημειωτέον δεν έγινε αποδεκτή από πλευράς Ζαμάνη, οι Καλαφατέλης και παρατρεχάμενοι έσπευσαν να τη βαφτίσουν οι αθεόφοβοι,... Εισαγγελική εντολή – Εισαγγελική παραγγελία - Εισαγγελική διάταξη απόσυρσης του φυλλαδίου (!!!)
   Και, μη αρκεσθέντες σ’ αυτή την ατιμία, προχώρησαν πάρα πέρα και διέδωσαν ΨΕΥΔΩΣ πως, δήθεν – τάχα μου, Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Η ΙΔΙΑ ΕΙΧΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ το φυλλάδιο ως ... παράνομο, συκοφαντικό και προσβάλλον προσωπικά δεδομένα (!!!).
   Με αυτές τις αθλιότητες πλημμύρισαν το διαδίκτυο οι μουτζαχεντίν και τα ντόπερμαν του καλαφατελισμού.
   Και, από κοντά, τα παπαγαλάκια «έσκιζαν τα ρούχα τους» για το...  «ανοσιούργημα»: «Το είπε η Εισαγγελέας, το είπε η Εισαγγελέας,...».
  Όταν το εκλογικό σώμα βομβαρδίζεται με την «είδηση» πως Η ΙΔΙΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ χαρακτήρισε το περιεχόμενο του επίμαχου φυλλαδίου ως παράνομο, συκοφαντικό (δηλαδή ΨΕΥΔΕΣ) και προσβάλλον προσωπικά δεδομένα, είναι φυσικό να επηρεάζεται (και μάλιστα αποφασιστικά), καθ’ όσον, στη συνείδηση του μέσου πολίτη, ο λόγος μιάς Εισαγγελέως «μετράει» πολύ περισσότερο αυτού ενός πολιτικού.
   Κατ’ αυτό τον τρόπο, ο Καλαφατέλης και οι παρατρεχάμενοι, προκειμένου να χειραγωγήσουν το εκλογικό σώμα και να κερδίσουν τις εκλογές της 2-6-2019, δε δίστασαν να εργαλειοποιήσουν βάναυσα τους μηχανισμούς της δικαιοσύνης, βάζοντας στο στόμα της Εισαγγελέως κας Αικατερίνης Τσιρώνη λόγια που αυτή ουδέποτε εκστόμισε στην πραγματικότητα.
   Με αυτή την αισχρή μεθόδευση, ο Καλαφατέλης και οι «κολλητοί» άλωσαν το Δήμο «από την πίσω πόρτα».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου