Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ

Ως γνωστόν, ο Δήμος Διονύσου έχει εκλέξει ως δήμαρχο τον κ. Καλαφατέλη, που κατηγορείται για απιστία και υπεξαίρεση σε βάρος αυτού του ιδίου του Δήμου, για το ποσόν των περίπου 500 χιλιάδων ευρώ.
Μετά που εκλέχτηκε σαν δήμαρχος, ο κ. Καλαφατέλης μεθόδευσε μιά διαδικασία προκειμένου να αποσπάει την προσοχή από το πιό πάνω γεγονός, που αποτελεί ένα συνεχές όνειδος για το Δήμο και τον ίδιο, στήνοντας το σκηνικό του επερχόμενου δήμαρχου που, δήθεν τάχα, θέλει να ... ενημερωθεί (!!!) για την κατάσταση του Δήμου.
Βέβαια, πρόκειται για το άκρον άωτον της υποκρισίας και της συνεχιζόμενης κοροϊδίας του δημότη, δεδομένου ότι ο κ. Καλαφατέλης, όντας επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι πλήρως ενήμερος για τα πάντα στο Δήμο, τόσο εκ της άνω ιδιότητός του όσο και διότι διάφοροι καλοθελητές-ρουφιάνοι ασχολούνται νυχθημερόν με το «να τον ενημερώνουν» για τα του Δήμου, έτσι ώστε να είναι σε θέση να ταλαιπωρεί με μηνύσεις και αναφορές δεκάδες ανθρώπους της διοίκησης.
Θα το παίξω ανήξερος τουρίστας, σου λέει, και θα παραστήσω ότι θέλω ... «ενημέρωση» από τους αντιδημάρχους, τους κοινοτάρχες, κ.λπ. και έτσι θα το πάω μέχρι το Σεπτέμβριο που θα αναλάβω σα δήμαρχος.
Κατ’ αυτό τον τρόπο και θα φαίνομαι ότι δήθεν τάχα μου ενδιαφέρομαι για το Δήμο αλλά και θα αποσπάω την προσοχή από το γεγονός ότι κατηγορούμαι για απιστία και υπεξαίρεση σε βάρος του Δήμου.
Απόδειξη του ότι ο Καλαφατέλης παίζει θέατρο και ότι δεν πιστεύει σ’ αυτά που κάνει είναι το γεγονός πως ο ίδιος ουδέποτε ενημέρωσε τον Ζαμάνη για οτιδήποτε όταν είχε χάσει τις εκλογές το 2014.
Εν πάση περιπτώσει, εκεί που το «τερμάτισε» ο Καλαφατέλης είναι που ζήτησε ενημέρωση και από τους... προέδρους των Σχολικών Επιτροπών(!!!), καθ’ ην στιγμή έχει για συμβουλάτορα και δικηγόρο του την κα Λαμπρινή Μήλα, που κατηγορείται για υπεξαίρεση χρημάτων από το ταμείο Σχολικής Επιτροπής και έχει συγγράψει τόμους ολόκληρους για το τι συνέβαινε στις Σχολικές Επιτροπές.
Γιαννάκη Ολίγιστε, κόψε τα φτηνά τα κόλπα και σταμάτα να το παίζεις τουρίστας πως δήθεν τάχα μου θέλεις «ενημέρωση», γιατί αυτοί που πράγματι χρειάζονται ενημέρωση για το που κατέληξαν τα δύο ορφανά σαραντάρια των νερών και οι δεκάδες χιλιάδες ευρώ του ελλείμματος στα ταμεία των Σχολικών Επιτροπών είναι οι δημότες και ο πλέον κατάλληλος που μπορεί να τους ενημερώσει σχετικά είσαι εσύ.

Υ.Γ. Μήπως κ. Καλαφατέλη μπορείς να μας ενημερώσεις γιατί επί δεκαετίες ολόκληρες κάποια (όχι όλα) εργοστάσια δεν πλήρωσαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στο Δήμο για τέλη καθαριότητας και φωτισμού, λόγω του ότι είχαν δηλώσει υποπολλαπλάσιο των πραγματικών τετραγωνικών τους μέτρων και εσύ «το έπαιζες τουρίστας»;
Εσύ που βρισκόσουνα κάτω από όποια πέτρα και αν σήκωνε κανείς, δεν έβλεπες, δε γνώριζες, δε καταλάβαινες ότι το εργοστάσιο ήταν π.χ. σαράντα χιλιάδες τετραγωνικά και όχι τέσσερεις, όπως ήταν δηλωμένο;
Αυτή είναι η ενημέρωση που χρειάζεται και όχι η «μαϊμού ενημέρωση» που δήθεν τάχα μου χρειάζεσαι εσύ και την οποία μας σερβίρεις υποκριτικά μόνο και μόνο προκειμένου να σκεπάσεις τις πομπές σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου