Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ


  Στο λόγο του που εκφώνησε ο Γιάννης Καλαφατέλης στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου κατήγγειλε τον Ζαμάνη ότι χάρισε λεφτά με απ’ ευθείας αναθέσεις σε κουμπάρους (αορίστως).

   Αρχίσαμε λοιπόν κι’ εμείς να ψάχνουμε για κάποια απ’ ευθείας ανάθεση σε κάποιο κουμπάρο του Ζαμάνη.

   Δε βρήκαμε καμία, πλην όμως, ω του θαύματος, πέσαμε επάνω σε μία απ’ ευθείας ανάθεση προς τον Κλεφτάκη, που είναι ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ, ύψους περίπου 50 χιλιάδων ευρώ (όχι και άσχημη), την οποία παραθέτουμε στο τέλος του παρόντος.

   Τότε καταλάβαμε ότι η πιο πάνω καταγγελία αφορούσε σε απ’ ευθείας αναθέσεις προς τους κουμπάρους του ίδιου αυτού του καταγγέλλοντος Καλαφατέλη και όχι του Ζαμάνη.

   Πονηρός ο Γιάννης.
   Καταγγέλλει απ’ ευθείας αναθέσεις σε κουμπάρους αορίστως, χωρίς να προσδιορίζει ότι πρόκειται για τους δικούς του κουμπάρους, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι, δήθεν-τάχα, πρόκειται για κουμπάρους του Ζαμάνη.

   Προφέσορας στην πολιτική απάτη ο Γιαννάκης (με επάξιο κατά πόδας επόμενο τον Φωτάκη).

   Παρεμπιπτόντως, εκείνο το δρόμο που είχε ανοίξει αυθαίρετα και παράνομα ο Καλαφατέλης σε αναδασωτέα εκτός σχεδίου περιοχή του Κρυονερίου (και είχε φάει γι’ αυτό ο Δήμος ένα αστρονομικό πρόστιμο εκατοντάδων χιλιάδων από το Δασαρχείο) δεν τον λέγανε «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ»;

   Ε λοιπόν, όταν ζήτησε το Ελεγκτικό Συνέδριο στοιχεία για τη συγκεκριμένη περίπτωση προκειμένου να καταλογίσει τα δέοντα στον Καλαφατέλη, αποκαλύφθηκε ότι ο φάκελος του «δρόμου του κουμπάρου» είχε κάνει φτερά.

   Προσοχή: Δεν κάηκε ο φάκελος, απλώς «πέταξε» (το καλό το παλληκάρι, ξέρει κι’ άλλο μονοπάτι).

   Τώρα, θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς, τι το ήθελε ο Γιάννης και έκανε λόγο για «κουμπάρους»;
   Η εξήγηση δε μπορεί παρά να είναι ότι «ο δολοφόνος τριγυρίζει πάντα γύρω από τον τόπο του εγκλήματος».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου