Τρίτη 16 Απριλίου 2019

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

   Σχετικά με το προηγούμενο δημοσίευμά μας «ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ» και ειδικότερα σε ό,τι αφορά τον κ. Κλεφτάκη, διευκρινίζουμε πως όχι μόνον δεν υπονοούμε τίποτα σε βάρος του αλλά το ακριβώς αντίθετο: Λέμε ότι αυτός, στα πλαίσια της επαγγελματικής του δραστηριότητας και ενεργώντας θεμιτά, έδωσε τη μικρότερη προσφορά και πήρε κανονικά τη δουλειά (χωματουργικά) από το Δήμο ΜΕ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ.

   Στο σημείο αυτό διευκρινίζουμε πως, αντίθετα με ό,τι νομίζουν ίσως οι περισσότεροι, οι απ’ ευθείας αναθέσεις γίνονται κατόπιν υποβολής προσφορών και δεν πρόκειται για εξ ορισμού αδιαφανείς διαδικασίες, όπως αποδεικνύεται άλλωστε από το γεγονός ότι ο κ. Κλεφτάκης, καίτοι δεδομένος πολιτικός αντίπαλος του Ζαμάνη, πήρε το έτος 2018 δουλειά του Δήμου περίπου 50 χιλιάδων ευρώ με ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ.

  Αυτό λοιπόν που θέλουμε να υπογραμμίσουμε είναι αποκλειστικά και μόνον το πόσο μεγάλος υποκριτής και πολιτικός απατεώνας είναι ο Καλαφατέλης όταν καταγγέλλει αναθέσεις σε κουμπάρους.

   Διαφορετικά, θα έπρεπε να πιστέψουμε το απίστευτο, ότι δηλαδή, σε περίπτωση που εκλεγεί δήμαρχος ο Καλαφατέλης, θα αποκλείσει τον Κλεφτάκη απ’ τις δουλειές του Δήμου λέγοντάς του:

   «Κλεφτάκη αποκλείεσαι από τις δουλειές του Δήμου γιατί είμαστε κουμπάροι».

   Ας βγει δημοσίως ο Καλαφατέλης να δηλώσει πως έτσι θα πράξει και τότε (αν δεν πεθάνουμε προηγουμένως από τα γέλια) τα ξαναλέμε.

   Ενόσω δεν το πράττει επιβεβαιώνεται για πολλοστή φορά ο τίτλος του προφέσορα  της πολιτικής απάτης που επάξια έχει αποκτήσει.


   Στη συνέχεια, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως τους (άγνωστους σ’ εμάς) διαχειριστές του facebook των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Διονύσου (eppd.gr) οι οποίοι φιλοξενούσαν ευγενώς αναδημοσιεύσεις από τρίτους των κειμένων μας μέχρις ότου τα κατεβάσουν πρόσφατα, προφανώς κατόπιν σχετικών πιέσεων από πλευράς Φωτάκη τον οποίο αφορούσαν κυρίως τα τελευταία δημοσιεύματά μας.

   Το γεγονός ήταν αναμενόμενο αφ’ ης στιγμής αντέδρασε απροκάλυπτα και εμφανώς η πλευρά Φωτάκη δια της συζύγου του, η οποία δεν παρέλειπε να παρεμβαίνει συνεχώς και επίμονα με ασχέτου περιεχομένου σχόλια σκοπιμότητας μόνο και μόνο προκειμένου να παρεμβάλει παράσιτα στα άνω δημοσιεύματά μας.

   Ωστόσο, δημόσιος διάλογος δε νοείται με όρους λογοκρισίας.

   Τη συγκεκριμένη μεθόδευση λογοκρισίας και φίμωσης του δημόσιου λόγου μας τη χρεώνεται η πλευρά Φωτάκη και, γενικότερα, η Δύναμη Ευθύνης, όπως άλλωστε χρεώνεται εν πολλοίς και την απόπειρα απόσπασης νέων υποψηφίων από τους Ανοιχτούς Ορίζοντες που εκδηλώθηκε έντονα (πλην όμως ατελέσφορα) αμέσως μετά την ανακοίνωσή τους.

   Πταίσματα, θα μπορούσε να πει κανείς.
  Ναι, αλλά δείχνουν χαρακτήρα που φυγομαχεί στα δύσκολα και προτιμάει να κρύβεται,  επιλέγοντας να αντιδρά στα μουλωχτά και με χτυπήματα κάτω από τη μέση.

   Παρεμπιπτόντως κ. Φωτάκη, ακόμα περιμένουμε τις απαντήσεις στα ερωτήματα που σας θέσαμε με τα επίμαχα ως άνω δημοσιεύματά μας (και για την λογοκρισία των οποίων φροντίσατε δεόντως).

   Σας θέσαμε το (αναπάντητο ακόμα) ερώτημα αν είτε ενέχεσθε σε υπόθεση παράνομης διάσπασης έργων με σκοπό την απ’ ευθείας ανάθεσή τους σε συγκεκριμένους εργολάβους, όπως ισχυρίζεται ο κ. Καλαφατέλης κατηγορώντας σας για παράβαση καθήκοντος και απιστία στο Δήμο, είτε ο τελευταίος ψεύδεται σαν κοινός συκοφάντης.

   Επιβάλλεται νομίζουμε να συνεννοηθείτε ΑΜΕΣΑ με τους ομοιοπαθείς σας Υφαντή, Τόκα, Κρητικό, κλπ  και να σπεύσετε όλοι σας ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ να ενημερώσετε το εκλογικό σώμα σχετικά, καθ’ όσον είναι αδιανόητο να συνεχίσετε να σιωπάτε αιδημόνως για το συγκεκριμένο ζήτημα στοιχιζόμενοι πίσω από έναν επικεφαλής παράταξης που σας απευθύνει τόσο βαριές κατηγορίες.
    Πάσα περαιτέρω καθυστέρηση απάντησης υποδηλώνει περιφρόνηση του εκλογικού σώματος ενώ, παράλληλα, τεκμαίρεται και ότι το μόνο για το οποίο ενδιαφέρεστε είναι η καρέκλα (είτε και το Audi για μπανάκια το καλοκαίρι) καθώς και ότι, μπροστά στην απόκτηση αυτών των πολύτιμων αγαθών, «ας πάει και το παλιάμπελο» της ως άνω περιγραφείσας προσβολής της προσωπικότητάς σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου