Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο “ΑΜΝΟΣ” ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ “ΣΤΗΝ ΠΟΔΙΑ” ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ;




Στο ψηφοδέλτιο της Δύναμης Ευθύνης (Δ.Ε.) της Δροσιάς συμπεριλαμβάνεται και η Σταματιώτισσα Γεωργία Κριεμάδη, καθ’ ην στιγμή το ψηφοδέλτιο της Δ.Ε. της Σταμάτας έχει μόνο τρεις (3) υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους (Κριεμάδης Στέφανος, Βασιλειάδου Ιωάννα και Μπέση Παναγιώτα-Ελένη) ενώ μπορούσε να έχει μέχρι και πέντε (5) υποψηφίους.

Δηλαδή, η Γεωργία Κριεμάδη, ενώ “ χωρούσε” και “παραχωρούσε” στο ψηφοδέλτιο της Δ.Ε. της Σταμάτας, “διακτινίστηκε” σ’ αυτό της Δροσιάς.

Η μεθόδευση είναι σαφής: Με έξωθεν (εκτός Δροσιάς προερχόμενες) τηλεκατευθυνόμενες ψήφους η Γεωργία Κριεμάδη να υφαρπάξει τη θέση της δημοτικής συμβούλου από ένα Δροσιώτη -ισσα υποψήφιο.

Έχει σημασία εδώ να προσεχτούν τα εξής:

Είναι ευκολότερο για έναν υποψήφιο να αποσπάσει ψήφο σε περίπτωση πολυσταυρίας (π.χ. Δροσιά, Άνοιξη, Αγ. Στέφανος κλπ) παρά σε περίπτωση μονοσταυρίας (π.χ. Σταμάτα).

Γι’ αυτό και στην πρώτη περίπτωση λέμε ότι η ψήφος είναι “εύκολη” ενώ στη δεύτερη ότι είναι “δύσκολη”.

Εν όψει των ανωτέρω, δε θέλει και πολλή σκέψη για να καταλάβει κανείς πόσο επωφελής είναι για τη Γεωργία Κριεμάδη η “μετακόμισή” της στο ψηφοδέλτιο της Δροσιάς.

Πρώτον διότι, όπως είναι προφανές, δε θα χάσει καμία απολύτως ψήφο από τη Σταμάτα, δεδομένου ότι για τον Σταματιώτη ψηφοφόρο ισχύει η μονοσταυρία είτε αυτός ψηφίζει “εσωτερικό” είτε ψηφίζει “εξωτερικό” υποψήφιο.
 Άρα, όποιοι Σταματιώτες σκόπευαν να ψηφίσουν Γεωργία Κριεμάδη ως υποψήφια στη Σταμάτα θα την ψηφίσουν (κατά μείζονα λόγο) και ως “εξωτερική” υποψήφια στη Δροσιά.

Δεύτερον διότι αποκτά πρόσβαση στην “εύκολη” ψήφο της Δροσιάς (όπου ισχύει τρισταυρία), κάτι που δε θα συνέβαινε βέβαια αν είχε θέσει υποψηφιότητα στον τόπο της, εκεί όπου ισχύει μονοσταυρία και όπου αυτή ανήκει φυσιολογικά.

Τρίτον διότι, με δεδομένο ότι στη Σταμάτα η Δύναμη Ευθύνης θα εκλέξει το πολύ ένα δημοτικό σύμβολο, η Γεωργία Κριεμάδη δε θα είχε εκεί καμία απολύτως τύχη απέναντι στο Στέφανο Κριεμάδη, που είναι το φαβορί για τη συγκεκριμένη θέση.

Τέταρτον διότι διευκολύνεται η πανταχόθεν προερχόμενη εκ Σταμάτας πριμοδότησή της, αφού ένας ψηφοφόρος που ψηφίζει π.χ. Στέφανο Κριεμάδη διευκολύνεται να δώσει στη Γεωργία Κριεμάδη την εξωτερική του ψήφο, πράγμα που δε θα μπορούσε να πράξει (λόγω μονοσταυρίας) αν αυτή είχε θέσει υποψηφιότητα στη Σταμάτα. 

Άρα, αν αυτή θα έπαιρνε από τη Σταμάτα κάποιες ψήφους ως υποψήφια Σταμάτας, ως υποψήφια στη Δροσιά μπορεί ακόμη και να διπλασιάσει τις ψήφους που θα λάβει από τη Σταμάτα.

Όλες αυτές οι πρόσθετες ψήφοι είναι σε βάρος των  υποψήφιων της Δροσιάς.


Στα πιό πάνω πρέπει να προστεθούν και τα fake τηλεφωνήματα, δήθεν “από τα κεντρικά της Ν.Δ.”, να ψηφιστεί η Γεωργία Κριεμάδη. Πρόκειται για “χτυπήματα κάτω από τη μέση” σε βάρος των λοιπών συνυποψηφίων της (και όχι μόνον) πλην όμως δηλωτικά των προθέσεων και των μεθοδεύσεων της Κριεμάδη αλλά και του γενικότερου κλίματος που επικρατεί από πλευράς Καλαφατέλη ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΡΟΣΙΩΤΩΝ υποψηφίων.

Πόσους δημοτικούς συμβούλους θα εκλέξει η Δύναμη Ευθύνης στη Δροσιά;

Το πολύ δύο (2).

Ποιοί δύο από το ψηφοδέλτιο της Ευθύνης “παίζουν” σαν πιθανοί για την εκλογή τους ως δημοτικοί σύμβουλοι;

Θέλετε το Νίκο (επειδή ξωπέταξε τον Μπάμπη στο “τοπικό”);

Θέλετε τη Σοφία (επειδή την προβάλλουν τα κανάλια και επειδή κάνει αντικαπνιστική εκστρατεία μοιράζοντας αναπτήρες με τ’ όνομά της και τα πτυχία της);

Θέλετε την Κέλλυ (επειδή φιλοδοξεί να πάρει τις ψήφους που θα έπαιρνε ο Μπάμπης καθ’ όσον τυγχάνει κουνιάδα του);

Θέλετε τον Βασίλη (επειδή κάποιοι άσχετοι μπορεί να τον ψηφίσουν επειδή πάει και λέει ότι τον υποστηρίζει ο Αβραάμ -ΠΡΑΓΜΑ ΨΕΥΔΕΣ- ή επειδή  συνεργάζεται με τον άλλο Βασίλη, εκείνον που έκανε μηνύσεις στη μητέρα του και σε άλλους γονείς όταν ήταν διευθυντής στο Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς);

Θέλετε οποιονδήποτε άλλο;

Όποιους και αν θέλετε, εμείς δε θα διαφωνήσουμε.

Πάντως, όπως και να `χει το πράγμα, είναι σίγουρο ότι ένας – μία απ’ τους πιό πάνω προορίζεται από τον Γιάννη τον Ολίγιστο εκ Κρυονερίου να σφαχτεί σαν προβατάκι “στην ποδιά” της Γεωργίας εκ Σταμάτας.

Στο σημείο αυτό δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να είμαστε “ευγενείς” όταν βλέπουμε τις πιό πάνω άθλιες μεθοδεύσεις του Γιάννη εκ Κρυονερίου σε βάρος των Δροσιωτών υποψηφίων, έστω και αν, φαινομενικά, το ζήτημα φαίνεται να αφορά αποκλειστικά την παράταξή του.

Όπως ο καθ’ ένας διαισθάνεται, το συγκεκριμένο ζήτημα δεν αφορά μόνον τον Καλαφατέλη εκ Κρυονερίου (πολλώ μάλλον τη Γεωργία εκ Σταμάτας) αλλά ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΣΙΩΤΕΣ, ανεξάρτητα από την παράταξη που υποστηρίζουν.

Πρόκειται για ΖΗΤΗΜΑ ΑΡΧΗΣ με πάνδημη αποδοχή: Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ!

ΚΑΜΙΑ “ΚΟΜΠΙΝΑ” ΑΠΟΔΕΚΤΗ!

Αυτή την αρχή οφείλουν να προστατέψουν και οι Δροσιώτες.

Διότι οι Δροσιώτες δεν είναι ούτε τόσο αφελείς ούτε τόσο “κορόιδα” όπως νομίζει ο Καλαφατέλης εκ Κρυονερίου και η Γεωργία εκ Σταμάτας ώστε να επιβραβεύσουν τις άθλιες μεθοδεύσεις τους σε βάρος της Δροσιάς.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΗΦΟΣ ΑΠΟ ΔΡΟΣΙΩΤΗ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΡΙΕΜΑΔΗ!

Όσοι από τη Δροσιά έχετε αποφασίσει να ψηφίσετε Δύναμη Ευθύνης ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ-ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΡΙΕΜΑΔΗ.

Είναι ΖΗΤΗΜΑ ΤΙΜΗΣ για τη Δροσιά να καταδικάσει τις άθλιες μεθοδεύσεις του Καλαφατέλη, ΥΠΟΔΙΚΟΥ για ΑΠΙΣΤΙΑ και ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ σε βαθμό ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ σε βάρος του Δήμου για ποσό 500 χιλιάδων ευρώ, ο οποίος “επειδή έτσι του κάπνισε και επειδή έτσι του γουστάρει” θέλει να επιβάλει στη Δροσιά, καθ’ υπέρβαση κάθε έννοιας ηθικής και δεοντολογίας, μία “ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗ” εκ Σταμάτας, μόνον και μόνον διότι έκανε συμφωνία “ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ” να την εκλέξει με το “ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ” δημοτική σύμβουλο.

Υ.Γ.  Νίκο,

Μπορεί να ξωπέταξες τον Μπάμπη τον ρευματοκλοπέα αλλά αυτός (γάτος με πέταλα) όχι μόνον επανήλθε από την πίσω πόρτα μέσω της Κέλλυ παρά σου (σας) φόρεσαν “καπέλλο” και τη Γεωργία εκ Σταμάτας.

Σε κάθε περίπτωση, σου ευχόμεθα “να φας” τουλάχιστον την ΠΟΝΗΡΗ Γεωργία, όπως το ίδιο ευχόμεθα βέβαια και στους άλλους συνυποψηφίους σου ΕΚ ΔΡΟΣΙΑΣ.

Και λέμε ΠΟΝΗΡΗ Γεωργία, διότι, εκμεταλλευόμενη χυδαία το γεγονός ότι είναι υπάλληλος του ΙΚΑ, υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια σε αφελείς.

Το ερώτημα όμως παραμένει: 

Γιατί επέτρεψες-επιτρέψατε στον ΠΟΝΗΡΟ Γιαννάκη να εξευτελίσει τη Δροσιά επιβάλλοντας την υποψηφιότητα της “ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΡΙΑΣ” Γεωργίας Κριεμάδη;

Για το συμφέρον της Δροσιάς;

Γνωρίζει η “ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΡΙΑ” Γεωργία εκ Σταμάτας οτιδήποτε σχετικά με τη Δροσιά;

Ποιός από τη Δροσιά είχε ακούσει οτιδήποτε για τη Γεωργία δέκα μέρες πριν τις εκλογές;

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΡΟΣΙΑ;

Πως είναι δυνατόν οποιοσδήποτε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δροσιάς να βελάζει σα σφαχτάρι  "Μπεεεεε" επειδή "έτσι το γουστάρουν" ο Γιάννης εκ Κρυονερίου και η ...Γεωργία εκ Σταμάτας;

Γι’ αυτό το κατάντημα κύριοι και κυρίες υποψήφιοι της Δύναμης Ευθύνης στη Δροσιά είσαστε όλοι ΥΠΟΛΟΓΟΙ και ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ ΠΟΤΕ Η ΔΡΟΣΙΑ αν επιτρέψετε να συντελεστεί το σε βάρος της ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ των ΠΟΝΗΡΩΝ Καλαφατέλη - Γ. Κριεμάδη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου