Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ – ΚΟΝΣΕΡΒΑ


   Όταν ο Μιχιώτης, ως φυσικό πρόσωπο και Σκουφίτσος, προπαγάνδιζε σε βάρος του Καλαφατέλη, το έπραττε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που προπαγανδίζει σήμερα σε βάρος του Ζαμάνη επιπλέον και ως Νώντας, Τζόγιας, Παρατηρητής, Θεία Λένα, Κριεμάδης, Κοκκόλας, Κόκκαλης, κλπ. Διότι μπορεί κάποιοι απ' τους πιό πάνω να είναι φυσικά πρόσωπα πλην όμως (αν δεν τους γράφει αυτούσια τα  κείμενα), σε κάθε περίπτωση  είναι τουλάχιστον φερέφωνα και παπαγαλάκια του.
   Θα μπορούσε να πει κανείς ότι αποτελεί ντροπή για το Διόνυσο η προπαγάνδα του Καλαφατέλη να διεξάγεται σχεδόν στο σύνολό της από το συγκεκριμένο πρόσωπο αν δεν ήταν ακόμη περισσότερο ντροπιαστική αυτή καθ’ εαυτή η υποψηφιότητα του Καλαφατέλη, ως κατηγορούμενου για κακουργηματική απιστία σε βάρος του Δήμου.
   Στο συγκεκριμένο ζήτημα, δηλαδή το πως διεξάγεται εκατέρωθεν ο δημόσιος περί τα τοπικά διάλογος, θα επανέλθουμε σε επόμενη ανάρτησή μας.
  Ενδεικτικά, παραθέτουμε πιό κάτω παλαιότερες χαρακτηριστικές αναρτήσεις του Μιχιώτη-Σκουφίτσου σε βάρος του Καλαφατέλη που αφορούν χιονοπτώσεις, σκουπίδια, λάκκους, αυτοκίνητα που έπεσαν μέσα στους λάκκους κλπ., από όπου αποδεικνύεται πανηγυρικά ότι ο άνθρωπος επαναλαμβάνεται μονότονα σερβίροντας μία φτηνή και παρωχημένη προπαγάνδα-κονσέρβα και θεωρώντας ότι οι άνθρωποι που απαρτίζουν το εκλογικό σώμα έχουν πάθει ομαδικό αλτσχάιμερ.

1. Βατερλώ σε άσπρο φόντο (όπως φαίνεται στο παρακάτω link)

http://dionysoskoufitsa.blogspot.com/2012/02/blog-post_4728.html



2. Έργα και ημέρες (όπως φαίνεται στο παρακάτω link)

http://dionysoskoufitsa.blogspot.com/2012/02/blog-post_17.html



3. Έργα και ημέρες (2) (όπως φαίνεται στο παρακάτω link)

http://dionysoskoufitsa.blogspot.com/2012/04/2_05.html#more




4. Έργα και ημέρες (3): Τρυποφυϊα (β' έκδοση) (όπως φαίνεται στο  παρακάτω link)

http://dionysoskoufitsa.blogspot.com/2012/04/3.html





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου