Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ Νο 1

   Κατ’ αρχήν (χωρίς να ξεχνάμε τους λοιπούς δημοσιογραφούντες τηλεκατευθυνόμενα, με αντάλλαγμα αδρά αμειβόμενες θέσεις στο Δήμο) ας θυμηθούμε την απόσυρση της αγωγής του Δήμου σε βάρος της Μαρίας Χαζάπη (που έλαβε χώρα αμέσως μετά την ανάληψη της νέας Δημοτικής Αρχής), για την οποία ο καθείς αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται περί εξόφλησης γραμματίου, σε αντάλλαγμα της συστηματικής παραπληροφόρησης που παρείχε (και συνεχίζει να παρέχει) η «Οδός Διονύσου», ως προπαγανδιστικό έντυπο του καλαφατελισμού.

   Ας προχωρήσουμε όμως στους Στέφανο Μιχιώτη και Αναστασία Κώνστα, Γενικό Γραμματέα και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής (Σ.Ε.) Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αντίστοιχα, για τους οποίους έρχεται ο ίδιος ο δήμαρχος και (σε «προκάτ» συνέντευξή του της 14-11-2019 προς τη Μαρία Χαζάπη) δηλώνει δημοσίως πως η επιλογή των συγκεκριμένων ανθρώπων στις συγκεκριμένες θέσεις έγινε από τον ίδιο προσωπικά, καθ’ όσον τον βοήθησαν «στην κατάληψη του υψώματος» της δημαρχίας, δηλονότι σε εξόφληση αντίστοιχων γραμματίων.
   Ωστόσο, ο δήμαρχος απέφυγε να πει τα σημαντικότερα, όπως αυτά προκύπτουν από μηνυτήρια αναφορά των Μιχιώτη – Κώνστα, την οποία και κοινοποίησαν στον δήμο με αίτηση που έλαβε αρ. πρωτ. 12275/16-5-2016 (η αίτηση αυτή και τα ενδιαφέροντα εν προκειμένω αποσπάσματα της άνω αναφοράς παρατίθενται στο τέλος του παρόντος).

   Στις σελίδες 16, 17 της μηνυτήριας αναφοράς τους, οι Μιχιώτης – Κώνστα καταγγέλλουν τα εξής σχετικά με την ΕΔΕ που διενεργήθηκε για τον εμπρησμό των αρχείων των άνω Επιτροπών:

   «Και επειδή στο πόρισμα της ΕΔΕ (που διενέργησε κατ’ εντολή του δημάρχου η κ. Αλεξανδρή, διευθύντρια του δήμου) υπάρχουν κενά (όπως πχ η χρονική περίοδος διενέργειας της ΕΔΕ) και λογικά άλματα (με τα οποία αθωώνει κάθε  δημοτικό υπάλληλο), ζητούμε την διερεύνηση των στοιχείων που περιλαμβάνονται στον φάκελο, επισημαίνοντας συγκεκριμένα δύο παραλείψεις: την μη κλήση δύο ατόμων που είχαν κλειδιά του χώρου (καθώς, όπως η ίδια η κ. Αλεξανδρή είπε στον Σ. Μιχιώτη αργότερα «είχε πάρει τις απαντήσεις που ήθελε»), και την μη διερεύνηση των πιθανών ομοιοτήτων και κοινών στοιχείων με δύο προηγηθέντες χρονικά εμπρησμούς στο κοινοτικό κατάστημα Σταμάτας, όπου τον καιρό εκείνο υπηρετούσε η ίδια διοικητική υπάλληλος, η κ. Σαββοπούλου.» 

   Δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, οι Μιχιώτης – Κώνστα «δίνουν» ως ύποπτη των εμπρησμών, τόσο στο Κοινοτικό Κατάστημα Σταμάτας όσο και στο γραφείο των Σ.Ε. στην Άνοιξη, την ... εργαζόμενη στο δήμο Καλλιόπη Σαββοπούλου (!!!).

  Δικαιολογημένα θα «κουφαθήκατε», πλην όμως αυτά συμβαίνουν όταν έχεις να κάνεις με αδίστακτους καρεκλοθήρες: Είναι εντελώς απρόβλεπτο το πόσο χαμηλά μπορούν να ξεπέσουν αυτοί προκειμένου να σκαρφαλώσουν και να θρονιαστούν στην ... «τιμημένη» την καρέκλα (είτε και προκειμένου να «σιτίζονται στο πρυτανείο», όπως θα έλεγε ο Υφαντής).

   Έχει άδικο λοιπόν η Σαββοπούλου όταν ισχυρίζεται πως ο Μιχιώτης έχει εμμονή και εμπάθεια στο πρόσωπό της; (πατήστε εδώ)

   Η συνέχεια προσεχώς.

   Υ.Γ. : Προσέξτε ότι, εκτός από τους Ζαμάνη, Χρονόπουλο, Καγιαλή, Νταγκαλή, Γιαννουλάτο, μηνύονται από τους Μιχιώτη – Κώνστα και οι εργαζόμενοι στο Δήμο Καλλιόπη Σαββοπούλου και Ιωάννης Βασιλείου, καθώς και ότι οι μάρτυρες κατηγορίας που προτείνουν είναι οι Υφαντής, Χαζάπη και Δημητρακόπουλος.
   Δηλονότι, μαζί με το Δήμαρχο, και η Μαρία Χαζάπη («κολλητή» των Μιχιώτη – Κώνστα) καίτοι γνωρίζει τις πραγματικές ειδήσεις, ωστόσο παραλείπει να ενημερώσει σχετικά τους αναγνώστες της, σερβίροντας αντ’ αυτών fake news και προπαγάνδα.
   Όθεν, μεταξύ άλλων, και η άρον-άρον απόσυρση της σε βάρος της αγωγής από τη νέα διοίκηση του Δήμου.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου