Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΙΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ «ΜΗΔΕΙΑ»


    Εν μέσω «Μήδειας», το κανάλι της τηλεόρασης «ΕΨΙΛΟΝ», μεταξύ άλλων για τα συμβαίνοντα τότε στο Δήμο Διονύσου, παρουσίασε και μία σύντομη συνέντευξη της συζύγου του δημάρχου κ. Καλαφατέλη στον δημοσιογράφο Γ. Μαλλιαρό, της οποίας το περιεχόμενο έχει ως εξής:


   ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Με την κάμερα της εκπομπής πήγαμε να αναζητήσουμε τον δήμαρχο στην οικία του και η σύζυγός του αγανακτισμένη και η ίδια ζητά την παραίτησή του από τη θέση του δημάρχου και να λογοδοτήσει στους συμπολίτες του.

   ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Καλησπέρα σας.
   ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ: Καλησπέρα.
 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Συγγνώμη για την ενόχληση. Γιάννης Μαλλιαρός ονομάζομαι, δημοσιογράφος είμαι από το «ΕΨΙΛΟΝ». Θα ήθελα να μιλήσω με τον δήμαρχο Διονυσίου με τον κ. Καλαφατέλη.
   ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ: Διονύσου λέγεται αλλά ο δήμαρχος είναι στο δημαρχείο.
   ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δεν είναι εδώ πέρα ο δήμαρχος;
   ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ: Ε όχι σπίτι του αγόρι μου.
  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ντρέπεστε με όλα όσα έχουν συμβεί στην πόλη σας εξ αιτίας της εγκληματικής αμέλειας του δημάρχου και συζύγου σας;
   ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ: Ναι.
   ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ο σύζυγος σας έδειξε απάνθρωπο πρόσωπο. Σας κάνει να λυπάστε γι’ αυτό το πράγμα, έχετε ξαναζήσει τέτοια συμπεριφορά ανθρώπου;
   ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ: Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Δεν το έχω ξαναζήσει εγώ ποτέ.
  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μάθαμε ότι κατά την διάρκεια των καταστροφών εκείνος απουσίαζε από το σπίτι του και οι συμπολίτες του υπέφεραν.
   ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ: Δεν έχει έρθει σπίτι του καθόλου πέντε μέρες.
   ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Εσείς είχατε ρεύμα εδώ στο σπίτι και νερό;
   ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ: Ναι.
   ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Άρα ο άντρας σας δεν ενδιαφερόταν για τους κατοίκους.
   ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ: Όχι, όχι.
   ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μετά από όσα έγιναν εκατοντάδες πολίτες ζητούν την παραίτησή του μετά από όλα αυτά. Το ζητάτε και σεις; Του λέτε να παραιτηθεί;
   ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ: Ναι.

   Λαμβανομένου υπ’ όψιν ότι η πιό πάνω συνέντευξη ουδέποτε διαψεύστηκε (ούτε καν από τους καλοπληρωμένους με δημοτικό χρήμα κονδυλοφόρους), παρακαλείται ο κ. Καλαφατέλης να μας γνωρίσει τι απαντά στη σύζυγό του, της οποίας τα λεγόμενα αντανακλούν στο δημόσιο αίσθημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου