Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ 2

Κατόπιν της προεκτεθείσης εισήγησης-τοποθέτησης του κ. Ζαμάνη (βλέπετε προηγούμενη ανάρτησή μας «ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ 1»), το Δημοτικό Συμβούλιο, με την υπ’ αρ. 239/19-11-12 απόφασή του, ψήφισε ΟΜΟΦΩΝΑ:

α) Την ακύρωση του εν θέματι διενεργηθέντος φωτογραφικού διαγωνισμού.

β) Την αναπομπή του θέματος αρμοδίως στην Τεχνική Υπηρεσία και την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, προκειμένου να γίνει επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού, αυτή τη φορά με σωστή μελέτη, κατά τρόπο ώστε να πρόκειται γιά ανοικτό, πράγματι, και όχι φωτογραφικό διαγωνισμό που ισοδυναμεί με παράνομη απ’ ευθείας ανάθεση.

και γ) Να μην υπογραφεί από τον κ. Δήμαρχο η εν λόγω σύμβαση.

Οι παρόντες 21 δημοτικοί σύμβουλοι που ψήφισαν ομόφωνα ως άνω ήταν οι κάτωθι:
Ζυγούνας, Φέρμελη, Κοροβέση, Πασιπουλαρίδης, Ζαμάνης, Ταουξή, Σωτηρίου, Στάικος, Κοκμοτός, Πέππα, Τσούκας, Γιαρένης, Μπούσμπουρας, Κυριακόπουλος, Παπαπαναγιώτου, Τσαλτούμη, Σώκου, Λουκάτος, Κουριδάκης, Νικητόπουλος και Σπηλιώτης.

Επρόκειτο για μία καλή στιγμή της τοπικής αυτοδιοίκησης και για ένα γερό ράπισμα στον καλαφατελισμό.

Την επομένη, 20-11-2012, δημοσιεύτηκε η ακόλουθη Ανακοίνωση Γραφείου Δημάρχου (ήτοι, του κ. Καλαφατέλη):




Δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο κ. Καλαφατέλης ανακοίνωσε ότι, κατά το κοινώς λεγόμενο «δεν τρέχει τίποτε», όλα είναι καλά και ωραία σε ό,τι αφορά το φωτογραφικό διαγωνισμό, ότι του κάνουν σαμποτάζ οι «Νικητοπουλικοί», διότι ποτέ δε μπόρεσαν να χωνέψουν την ανάδειξή του ως επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, και ότι, γι’ αυτό, διαγράφει τους Ζυγούνα, Φέρμελη και Κοροβέση από τη δημοτική του παράταξη.
   
  Αργότερα, εκδόθηκε και η ακόλουθη απόφαση του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, με την οποία ακυρώθηκαν οι αποφάσεις του φωτογραφικού διαγωνισμού προμήθειας οργάνων παιδικής χαράς.













Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ.



 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου