Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

ΥΦΑΝΤΗΣ : ΕΓΓΥΗΣΗ(!!!). ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ(!!!)



Ιδού τι πρέσβευε ο Ηλίας Υφαντής ως εξέχον μέλος του «σκοτεινού Διευθυντηρίου» της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης σχετικά με το «βίο και την πολιτεία» του Γιάννη Καλαφατέλη, συμπεριλαμβανομένης της υπόθεσης των νερών (αλλά και των «δεκατεσσάρων») του Κρυονερίου.



  Σήμερα ο Υφαντής (εκτός από «εργατοπατέρας») αποφάσισε «να το παίξει» και υπέρμαχος του καλαφατελισμού σχετικά με την υπόθεση «νερά του Κρυονερίου», καταγγέλλοντας ότι πρόκειται για «αφήγημα-σκευωρία» που κατέρρευσε δήθεν «σαν πύργος από τραπουλόχαρτα», μόνον και μόνον διότι... ΔΕΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ(!!!) ο Καλαφατέλης στις 13-5-2019, όταν προσήλθε ενώπιον ανακριτού και εισαγγελέως απολογούμενος για τις σχετικές με την συγκεκριμένη υπόθεση σε βάρος του κατηγορίες της απιστίας και της υπεξαίρεσης σε βάρος του Δήμου και σε βαθμό κακουργήματος (ζημία του δήμου συνολικά άνω των 150 χιλιάδων ευρώ).

   Αυτό σημαίνει να είσαι καθηγητής: Να «αντιλαμβάνεσαι» τα πράγματα «πολύ... προωθημένα» και όπως κανείς άλλος κοινός θνητός δε μπορεί να τα αντιληφθεί.

   Επίσης το να είσαι καθηγητής σου εξασφαλίζει το προνόμιο το μυαλό σου να δουλεύει τόσο πολύ έτσι ώστε να είσαι σε θέση να μεταβάλλεις απόψεις συνεχώς (κοινώς, να κάνεις συνεχώς κωλοτούμπες) και, παρ’ όλ’ αυτά, να βρίσκεις τον τρόπο «να βγαίνεις και από πάνω».

   Ωστόσο, εμείς έχουμε υποχρέωση να παρουσιάσουμε σε κοινή θέα τις μέχρι πρότινος απόψεις του Υφαντή σχετικά με τον Καλαφατέλη, προκειμένου ο πρώτος να κριθεί από το εκλογικό σώμα για τη συνέπεια «λόγων και έργων».

   Σημειωτέον εδώ ότι το πιό πάνω κείμενο της ΑΔΚ, τόσο ως προς τον τίτλο του όσο και ως προς το περιεχόμενό του, είναι έμπνευσης και φέρει την «έγκυρη» καθηγητική σφραγίδα «Υφαντής».

   Τώρα, λοιπόν, τι;

   Υ.Γ.: Κύριε Υφαντή (αρχιτζόγια των συν-Πολιτών).

   Σας θέτουμε υπ’ όψιν μία περίπτωση συμπεριφοράς, μήπως παραδειγματιστείτε και πάψετε να τραμπουκίζετε διαδικτυακά εσείς και η τζογιοπαρέα σας: Όπως μας είπαν, ο Παντελής Βαλλιάνος, υποψήφιος των Ανοιχτών Οριζόντων, αντί για ελεύθερος επαγγελματίας που είναι, έγραψε εκ σφάλματος «ελεύθερος επαγγέλματος».

   Αμέσως, παρενέβη ο δικηγόρος της τζογιοπαρέας και σχολίασε: «Πως λένε “ελεύθερος και ωραίος” ή “διαθέσιμος”.

   Στη συνέχεια, σχολιάσατε εσείς ως εξής: “Ελεύθερος ιατρού” και, εν συνεχεία, “Ελεύθερος Πολιορκημένος. Ουπς. Αυτό είναι γι’ αλλού.”

   Παρεμβαίνει και ο Τζόγιας-Μιχιώτης σχολιάζοντας: “Ελεύθερος υπηρεσίας”.

   Δηλαδή, εδώ μιλάμε για καραμπινάτο διαδικτυακό μπούλιγκ, στο οποίο πρωταγωνιστείτε εσείς κ. Υφαντή ως εξέχον μέλος του «Τρίο Στούτζες» Βορριάς- Υφαντής-Κλαφατέλης, πράγμα που, όπως αντιλαμβάνεται οποιοσδήποτε μέσος κοινός άνθρωπος, σαφώς... συνάδει και... εναρμονίζεται πλήρως προς την ιδιότητά σας του καθηγητού που εκπαιδεύει καταλλήλως τη νεολαία μας.

   Απαντά ο κ. Βαλλιάνος: «Αγαπητοί... δεν έχει ευθύνη κανείς άλλος εκτός εμού, δικό μου το λάθος, σας ευχαριστώ πολύ που ασχοληθήκατε. Καλούς αγώνες σε όλους μας εύχομαι».

   Στη συνέχεια σχολιάζει γλοιωδώς διάφορα κωμικά και άθλια ο Τζόγιας-Μιχιώτης, προσπαθώντας «να πείσει» τον Βαλλιάνο ότι "θυσιάζεται στο βωμό" του Ζαμάνη.

   Απαντά ο Βαλλιάνος, αντιπαρερχόμενος τα παράσιτα που παρεμβάλλει ο Μιχιώτης: «Ξεκάθαρα δικό μου λάθος. Σας ευχαριστώ και πάλι.»

   Τώρα, λοιπόν, τι ;, κύριε Υφαντή;

   Ποιός διδάσκει ήθος και αξιοπρέπεια;

   Θα διδαχθείτε κύριε καθηγητά  ήθος και αξιοπρέπεια από τον ελεύθερο επαγγελματία ή μήπως θα επιμείνετε στη διαδικτυακή προφεσόρικη αρλουμπολογία σας, σπορ στο οποίο «καθ’ έξιν και κατ’ επάγγελμα» συνηθίζετε να επιδίδεστε, όπως σας έχουμε επισημάνει και σε προηγούμενη ανάρτησή μας; 

   Εσείς οι Κρυονεριώτες (και όχι μόνον), ποιόν αξιολογείτε ως αξιοπρεπέστερο και άξιο της ψήφου σας;

   Τον καθηγητή Ηλία Υφαντή ή τον ελεύθερο επαγγελματία Παντελή Βαλλιάνο;






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου