Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

ΜΙΧΙΩΤΗΣ VS ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ (ΚΑΛΑΦΙ)

   Ο Στέφανος Μιχιώτης (το γνωστό σημερινό πρωτοπαλλήκαρο του Καλαφατέλη αλλά κάποτε απηνής κατήγορός του) καταχώρησε στο προφίλ του στο facebook τη δήλωση ότι έχει την υποχρέωση να τελειώσει πολιτικά τον Ζαμάνη.

   Η Ρίτα Ορφανού του απαντά: «Θα τα καταφέρεις!! Ίδια η προσπάθεια, διαφορετικό πρόσωπο!!».

   Ακολούθως, η Ρίτα Ορφανού παραθέτει το από 5-9-2013 δημοσίευμα-καταπέλτη της “Διονυσοσκουφίτσας” σε βάρος του Καλαφατέλη με τον τίτλο «Ο Καλάφι πρέπει να φύγει!», που σημαίνει ότι η “Διονυσοσκουφίτσα” είναι αυτός ο ίδιος ο Στέφανος Μιχιώτης.

   «Σιγά το νέο», θα μπορούσε να πει κανείς, αφού και οι πέτρες γνωρίζουν πως η “Διονυσοσκουφίτσα” είναι ο Μιχιώτης.

   Σύμφωνοι. Έλα όμως που ο Στέφανος Μιχιώτης πάει στα δικαστήρια (όπου του έχουν κάνει αγωγές και μηνύσεις για συκοφαντικές δυσφημίσεις λόγω των δημοσιευμάτων του ως “Διονυσοσκουφίτσα”) και ισχυρίζεται πως δεν είναι η “Διονυσοσκουφίτσα”;

   “Παλληκάρι” στο διαδίκτυο και “χέστης” στα δικαστήρια ο Μιχιώτης λοιπόν. (Βλέπετε σχετικά και από 14-3-2019 ανάρτησή μας «Ιδού ο Χέστης»).

   Περιμέναμε ματαίως μήπως και βγει ο Μιχιώτης να διαψεύσει τη Ρίτα Ορφανού πως δεν είναι η “Διονυσοσκουφίτσα”, όχι τίποτ’ άλλο αλλά για να γελάσουν και τα τσιμέντα στο Διόνυσο.

   Φαίνεται όμως πως ακόμα κι αυτό το διαδικτυακό ντόπερμαν “Μιχιώτης” διστάζει να διαψεύσει δημοσίως ότι δεν είναι η “Διονυσοσκουφίτσα”, προφανώς φοβούμενος το διασυρμό.

  Στη συνέχεια παραθέτουμε το δημοσίευμα-καταπέλτη του Στέφανου Μιχιώτη (με το ψευδώνυμο “Διονυσοσκουφίτσα”) σε βάρος του Γιάννη Κλαφατέλη, με τον τίτλο «Ο Καλάφι πρέπει να φύγει»:

 «Ο Καλάφι πρέπει να φύγει.

   Πρέπει να φύγει, είναι ψεύτης. Μας είπε ψέματα, ότι θα είναι μια ‘δυνατή αρχή’ με εντιμότητα και διαφάνεια, για να υφαρπάξει την εξουσία.

   Πρέπει να φύγει, είναι παράνομος. Πολλές αποφάσεις του έχουν απορριφθεί από τους ελεγκτές ως παράνομες και απαράδεκτες, ενώ εκκρεμούν εναντίον του δικαστικές υποθέσεις για κακοδιοίκηση και κακοδιαχείριση.

   Πρέπει να φύγει, είναι ανίκανος. Δεν έκανε τίποτα απ’ όσα υποσχέθηκε, ούτε αντιμετώπισε όσα ο κόσμος έχει ανάγκη. Δεν μπόρεσε να προχωρήσει ούτε καν τα έργα που βρήκε έτοιμα από τους προκατόχους του.

  Πρέπει να φύγει, είναι σπάταλος. Με τα λεφτά μας και χωρίς διαφάνεια, ταΐζει στρατούς συμβούλων, μελετητών, εργολάβων και πολιτικών φίλων του.

  Πρέπει να φύγει, είναι δειλός. Κρύβεται πίσω από το Μνημόνιο και τον Καλλικράτη για να δικαιολογήσει την ανικανότητα και την απραξία του.

  Πρέπει να φύγει, είναι πραξικοπηματίας. Θέλησε να επιβάλει με το στανιό τους ανθρώπους του, καταστρατηγώντας θεσμούς και διαδικασίες. Μέχρι που ισχυρίστηκε ότι τα 19 ‘ναι’ ήταν περισσότερα από τα 21 ‘όχι’ για την εκλογή τους.

  Πρέπει να φύγει, είναι φαρισαίος. Όταν οι αντίπαλοί του τον πιάνουν στα πράσα και τον καταγγέλλουν, τους κατηγορεί τον εμποδίζουν στο έργο του και ζημιώνουν τον τόπο. Αλλά όταν αυτοί δικαιώνονται, το κάνει γαργάρα.

  Πρέπει να φύγει, είναι επικίνδυνος. Από τη μια χαρίζει δημόσια γη κι από την άλλη αγοράζει ακριβά ιδιωτική, φίλων του. Αντιμετωπίζει όλα τα θέματα στη βάση της προσωπικής του ατζέντας, εκτός θεσμών και νομιμότητας.

   Πρέπει να φύγει, είναι υποκριτής. Το παίζει φίλος των εργαζομένων, αλλά στη πράξη τους αδειάζει και τους μόνους που νοιάζεται είναι οι δικοί του που έχει βολέψει στον δήμο.

  Πρέπει να φύγει, είναι βιτρίνα. Οι άνθρωποί του ασχολούνται μόνο με τις δημόσιες σχέσεις του, χωρίς να κάνουν τίποτα για να υπάρξει ανάπτυξη στον τόπο.

Πρέπει να φύγει, είναι συνωμότης. Έχει μια κλίκα από κολλητάρια και μυστικο-συμβούλους, εκτός πάσης λογοδοσίας κι ελέγχου, που καθορίζουν τι θα γίνει, πέρα από θεσμούς και πίσω από την πλάτη του κόσμου και της παράταξής του.

   Πρέπει να φύγει, είναι κουτοπόνηρος. Λέει ναι σε όλους και καμώνεται πως τους ακούει και στο τέλος δεν κάνει τίποτα απ’ όσα δεσμεύεται, κάνει άλλα.

   Πρέπει να φύγει, είναι βλαχοδήμαρχος. Κάνει μόνο για βαφτίσια και κηδείες, χτυπήματα στη πλάτη και λοιπά καραγκιοζιλίκια, ενώ τα’ αμάξια του κόσμου αμάξια σπάνε στις λακκούβες που υπάρχουν παντού.

   Πρέπει να φύγει, είναι ανάλγητος. Κι ενώ τίποτα δεν δουλεύει, αυτός παίζει τάβλι ανέμελος στα καφενεία και κερνάει στις ταβέρνες, τα μπαράκια και τα μπουζούκια για να κονομήσει ψήφους.

   Πρέπει να φύγει, είναι ανδρείκελο. Εκτελεί χωρίς αντιρρήσεις αυτά που του λένε οι κύκλοι που τον στηρίζουν εδώ και 15 χρόνια. Μέχρι και δρόμους μέσα στο δάσος ανοίγει για πάρτη τους.

  Πρέπει να φύγει, είναι αμοραλιστής. Χωρίς αρχές και αξίες, γυρνάει από κόμμα σε κόμμα και πουλάει τους συνεργάτες του χωρίς δεύτερη σκέψη, για να επιβιώσει ο ίδιος.

  Πρέπει να φύγει, είναι ολετήρας. Η διοίκησή του δεν είναι απλώς αναποτελεσματική, είναι καταστροφική.

   Οι καιροί ου μενετοί. Ο Καλάφι πρέπει να φύγει! Εδώ και τώρα!»

   
   Αμέσως βλέπουμε ότι αυτά που λέει ο Ζαμάνης "δεν είναι τίποτα" μπροστά σ' αυτά με τα οποία περιλούζει τον Καλαφατέλη ο Μιχιώτης. Παρ' όλ' αυτά, ο Μιχιώτης βρίζει τον Ζαμάνη και δηλώνει ότι θέλει να τον τελειώσει πολιτικά μόνον και μόνον διότι ο δεύτερος καταλογίζει στον Καλαφατέλη ένα μικρό κλάσμα απ' όσα του καταλογίζει ο ίδιος.
 
   Δηλονότι: Το θέατρο του παραλόγου από πλευράς Μιχιώτη.

  Υ.Γ. 1: Διαφωνούμε με την εκτίμηση της Ρίτας Ορφανού πως ο Μιχιώτης θα καταφέρει να τελειώσει πολιτικά τον Ζαμάνη, διότι δεν πιστεύουμε ότι το εκλογικό σώμα έχει φτάσει σε τόσο μεγάλη πολιτική «αφασία».

  Υ.Γ. 2: Αδίκως ερεθίζεται τόσο πολύ ο Μιχιώτης με τον υπαινιγμό περί 30 αργυρίων, δεδομένου ότι ο υπαινιγμός αυτός μάλλον συμβολική παρά ουσιαστική σημασία έχει, αφού παραπέμπει σε παλαιότερη διάδοση του ίδιου πως ο Καλαφατέλης του είχε προσφέρει δήθεν 30 χιλιάδες ευρώ για να αγοράσει τη “Διονυσοσκουφίτσα” και ότι αυτός το σκεπτόταν γιατί είχε έρθει σε οικονομικό αδιέξοδο λόγω ενός υπέρογκου προστίμου που του είχε επιβληθεί τότε από την εφορία, κατόπιν ελέγχου του ΣΔΟΕ που, όπως διέδιδε ο ίδιος, πίστευε ότι του είχε στείλει ο Καλαφατέλης για να τον εκδικηθεί για τα σε βάρος του δημοσιεύματα της “Διονυσοσκουφίτσας”.
 
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου