Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

Με το προεκλογικό έντυπο «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» των Ανοιχτών Οριζόντων ενημερώνονταν οι δημότες ότι ο Καλαφατέλης είναι ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ σε βαθμό ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ για τα αδικήματα της ΑΠΙΣΤΙΑΣ και της ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ σε βάρος του Δήμου και καταγγελλόταν ότι ΣΙΩΠΑ ΕΝΟΧΑ αρνούμενος να δώσει οποιαδήποτε σχετική εξήγηση προς το εκλογικό σώμα.

Η «απάντηση» από πλευράς Καλαφατέλη συνοψίζεται στα εξής:
«Λοιπόν, καθαρές κουβέντες κ. Ζαμάνη. Είσαι ένας ψεύτης. Ένας αισχρός συκοφάντης. Ένας πολιτικός απατεώνας με εξαιρετικές επιδόσεις στην πολιτική αλητεία».

Προκειμένου να αποδειχθεί ότι ο Ζαμάνης δεν είναι «ψεύτης» και «αισχρός συκοφάντης», οι Ανοιχτοί Ορίζοντες διένειμαν ένα προεκλογικό έντυπο όπου περιλαμβανόταν απόσπασμα της έγγραφης Απολογίας του Καλαφατέλη σχετικά με την οικονομική ατασθαλία ύψους 500.000 ευρώ περίπου της πολύκροτης υπόθεσης «Νερά του Κρυονερίου» (παρατίθεται στο τέλος του παρόντος).

Επρόκειτο για μία ΟΜΟΛΟΓΙΑ του ίδιου του Καλαφατέλη ότι πράγματι είναι κατηγορούμενος για απιστία και υπεξαίρεση σε βάρος του Δήμου και ότι, συνακόλουθα, ΑΥΤΟΣ (και όχι ο Ζαμάνης) είναι ο ψεύτης και ο συκοφάντης.

Έντρομος ο επαγγελματίας πολιτικός απατεώνας μεθόδευσε την εξής πολιτική αλητεία: Κατήγγειλε το έντυπο των Ανοιχτών Οριζόντων με το πρόσχημα ότι παραβιάζονται ... τα προσωπικά του δεδομένα (διεύθυνση κατοικίας, ΑΦΜ, ΑΔΤ, κλπ) και ζήτησε από την Αστυνομία την απαγόρευση της κυκλοφορίας του.
Ο σκοπός (που επιτεύχθηκε) ήταν η προσαγωγή των διανομέων του εντύπου στο Α.Τ. Αγ. Στεφάνου μόνον και μόνον προς δημιουργία εντυπώσεων.

Μετά την κακοπαιγμένη θεατρική παράσταση που έδωσαν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου συνέρρευσαν ομαδικά οι αθεόφοβοι «μουτζαχεντίν» του καλαφατελισμού, προεξάρχοντος του δικηγόρου εκ Κρυονερίου,  διέδωσαν ΨΕΥΔΩΣ ότι, δήθεν-τάχα: «Με εισαγγελική εντολή αποσύρεται προεκλογικό υλικό των Ανοιχτών Οριζόντων».

Με αυτόν ακριβώς τον τίτλο δημοσιεύτηκε ένα άρθρο ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ της Μαρίας Χαζάπη της 31-5-2019, όπου (μεταξύ άλλων ψεμάτων) αναφερόταν πως, δήθεν, «Εντολή έδωσε η Εισαγγελέας Υπηρεσίας κ. Τσιρώνη... να αποσυρθεί άμεσα το προεκλογικό υλικό...».
Το πιό πάνω άρθρο (να το πει ο Θεός) κατέληγε με τη φράση: «Τόσο το περιστατικό, όσο και η εντολή της Εισαγγελέως, έχουν καταγραφεί στο Βιβλίο Συμβάντων του Αστυνομικού Τμήματος».

Το ερώτημα που τίθεται προς την Μαρία Χαζάπη είναι το εξής: Αφού κα Χαζάπη η εντολή της Εισαγγελέως είχε καταγραφεί στο Βιβλίο Συμβάντων του Αστυνομικού Τμήματος, γιατί δε δημοσιεύσατε αυτή την επίσημη καταγραφή της (όπως ήταν το δεοντολογικά σωστό) παρά, επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό σας ως «η Χασάπης της δημοσιογραφίας», επιλέξατε συνειδητά να αραδιάσετε ασύστολα ένα σωρό ψέματα μόνο και μόνο για να εξαπατήσετε το εκλογικό σώμα και προκειμένου ο εκλεκτός σας «να καταλάβει το ύψωμα» της δημαρχίας με αθέμιτες μεθοδεύσεις;

Από κοντά και τα ψέματα της Λαμπρινής Μήλα: «Επιβεβαιώνω το άρθρο, αφού ήμουν παρούσα στο Αστυνομικό Τμήμα», «Προσοχή μη γίνετε συμμέτοχοι στην διακίνηση παράνομου υλικού και στην παραβίαση εισαγγελικής διάταξης», «... μοίραζαν συκοφαντικό και παράνομο υλικό στα γραμματοκιβώτια...».

Έπονται τα ψέματα του Στέφανου Μιχιώτη: «ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: Παράνομο και συκοφαντικό το υλικό που διακινεί ο Ζαμάνης. Μαζέψτε το».

Και, φυσικά, αναπαράγονται δίκην ηχούς οι ίδιες και παρόμοιες αθλιότητες εν χορώ από όλα τα παπαγαλάκια του Καλαφατελισμού.

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι οι Χαζάπη, Μιχιώτης και Καλαφατέλης, εκτός από τις πιό πάνω αθλιότητες, έχουν και άλλο κοινό παρονομαστή: Αγωνίζονται «για το καλό του τόπου»  ως μάρτυρες σε βάρος του Δήμου και υπέρ της Μήλα στις δικαστικές της υποθέσεις που αφορούν το χρηματικό έλλειμμα στο ταμείο των σχολείων.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι, ενώ ο λόγος των Ανοιχτών Οριζόντων είναι τεκμηριωμένος με έγγραφα και στοιχεία, ο λόγος της Δύναμης Ευθύνης υπήρξε πάντοτε «αέρας κοπανιστός», σκέτα-νέτα «fake news» προς εξαπάτηση του εκλογικού σώματος.

Δηλαδή: Αθλιότητες μέχρι τέλους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου