Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Ο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΣ


Πιό κάτω παραθέτουμε αφ’ ενός τα προεκλογικά fake “προγνωστικά” του Κοκκαλά τον Οκτώβριο έτους 2010, όταν αυτός δούλευε για λογαριασμό του Βορριά, και αφ’ ετέρου τα σημερινά του fake  προγνωστικά, τώρα που τον πληρώνει ο Καλαφατέλης.




Τότε, στις δημοτικές εκλογές του 2010, ο Κοκκαλάς εμφάνιζε πρώτο το Βορριά, δεύτερο τον Καλαφατέλη, τρίτο τον Πασιπουλαρίδη και τέταρτη τη Σώκου.

Η κάλπη όμως ανέδειξε τότε το Βορριά ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΪΔΡΩΜΕΝΟ, ΜΑΚΡΑΝ ΠΙΣΩ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΩΤΩΝ Καλαφατέλη και Πασιπουλαρίδη, αποδεικνυομένου έτσι πανηγυρικά ότι ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ FAKE.

Τώρα ο Κοκκαλάς εμφανίζει πρώτο τον Καλαφατέλη.

ΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΣΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΪΔΡΩΜΕΝΟΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ FAKE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΑ.


Υ.Γ. 1 Οι πάντες καταλαβαίνουν ότι ο προσληφθείς από τους “Ανεύθυνους” για τη διεξαγωγή της προεκλογικής τους προπαγάνδας, μετά τη γκάφα ολκής να θάψει τον Καλαφατέλη με το debate που οργάνωσε, επιχειρεί απεγνωσμένα, με “κιτρινισμούς του παρά πέντε”, να εξιλεωθεί εμφανίζοντας ότι “ο μισθός του είναι άξιος”.

Πράγματι, εδώ έχουμε μία χαρακτηριστική περίπτωση ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΥ, απροκάλυπτα σε βάρος του Ζαμάνη και υπέρ του Καλαφατέλη, αντάξια ενός Κοκκαλά και ενός  ΥΠΟΔΙΚΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ, ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΥΨΟΥΣ 500 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.

Υ.Γ. 2 Υπενθυμίζουμε ότι η ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΑΣ και για την οποία επιχειρεί να εξιλεωθεί με αθλιότητες σε βάρος του Ζαμάνη έγκειται στο γεγονός ότι, κατά τη διάρκεια του debate, ο Καλαφατέλης δήλωσε ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ  για τις  “ΑΡΠΑΧΤΕΣ” σχετικά με την υπόθεση των νερών του Κρυονερίου, λέγοντας ότι “ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΑ”, αφού προηγουμένως για τη συγκεκριμένη υπόθεση αυτή, που “βρωμάει και ζέχνει” από όπου και να την πιάσεις, είχε δηλώσει ότι... δεν είχε κάνει κανένα λάθος(!!!)

Υ.Γ. 3 Κύριε Κοκκαλά. Πότε έκανες ρεπορτάζ για την “ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ” (ο χαρακτηρισμός δικός σου) υπόθεση των “Νερών του Κρυονερίου”;

Ουδέποτε βέβαια!

Μήπως είναι ώρα να θυμηθείς ότι “το παίζεις δημοσιογράφος” και ότι επιτέλους πρέπει να ρωτήσεις τον εργοδότη σου και να ενημερώσεις το εκλογικό σώμα τουλάχιστον για το  που πήγαν τα δύο “σαραντάρια” που με εντολή του εκταμιεύτηκαν σε μετρητά εις χείρας... Κοινότητας Κρυονερίου;

Ο Καλαφατέλης έχει ερωτηθεί ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ από τον πολιτικό του αντίπαλο για το συγκεκριμένο θέμα και ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχει απαντήσει.

Συνεπώς ο καθείς δικαιούται να θεωρεί ότι ο ΑΥΤΟΣ είναι που ΕΝΘΥΛΑΚΩΣΕ ΤΙΣ 80 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΚΤΑΜΙΕΥΤΗΚΑΝ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ και για τις οποίες δεν υπάρχει καμία υπογραφή στη θέση “ο λαβών”.

ΓΙ' ΑΥΤΟ το θέμα, κ. Κοκκαλά, ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ και ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ το εκλογικό σώμα και άφησε κατά μέρος τις πληρωμένες fake προγνώσεις σου και τους πληρωμένους κιτρινισμούς.

Αυτό οφείλεις να πράξεις αν θέλεις να “το παίζεις δημοσιογράφος”.

Αλλιώς, δεν είσαι τίποτα άλλο παρά ένας πληρωμένος κονδυλοφόρος που παραπληροφορεί το εκλογικό σώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου