Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Η ... ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ


   Αυτή ήταν μία από τις πάμπολλες προεκλογικές ποιοτικές αναρτήσεις του Στέφανου Μιχιώτη που εξαργυρώθηκαν με τη σημερινή (γενναία αμειβόμενη)  θέση του ως Γενικού Γραμματέα του Δήμου.
   Υπάρχει όμως μία παροιμία που λέει πως: «Ό,τι κορόιδεψες ή ειρωνεύτηκες, αργά ή γρήγορα, θα το λουστείς ο ίδιος».
   Έτσι, σε ό,τι αφορά τον Μιχιώτη, επαληθεύτηκε για δεύτερη φορά χθες 9-12-2019 η πιό πάνω παροιμία (η πρώτη ήταν αυτή του δημοσιεύματός μας της 14-3-2019 «Ιδού ο χέστης»), οπότε εμφανίστηκε η γυναίκα του στο δικαστήριο, ζητώντας αναβολή της δίκης για λογαριασμό του κατηγορούμενου για συκοφαντική δυσφήμιση «θεσμού Γ.Γ.», με το αιτιολογικό ότι αυτός έπασχε από ... γαστρεντερίτιδα!!!
   Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, την ώρα που (για να πάρει αναβολή, όπως και πήρε),
ο «θεσμός Γ.Γ.» απουσίαζε επιδεικτικά  από το δικαστήριο ως πάσχων από ... γαστρεντερίτιδα, ταυτόχρονα, αυτός ο ίδιος, αναίσχυντα, έκανε συνεχείς αναρτήσεις στο προσωπικό του προφίλ στο facebook (ώρα 10:55, 11:27, 11:41, 11:50, 11:53, κοκ), σχολιάζοντας (ο αθεόφοβος) τους εν γένει διορισμούς κομματόσκυλων (που διακατέχονται από προσωπικά πάθη και μικροπολιτικές τακτικές) σε γενναία αμειβόμενες θέσεις (δηλαδή φωτογραφίζοντας τον εαυτό του).
   Το κατάντημα όμως αυτό του «θεσμού Γ.Γ.» του Δήμου Διονύσου ωχριά μπροστά στο κατάντημα της όλης
εν γένει διοίκησης του Δήμου, ξεκινώντας από την παρέμβαση του Δ.Σ. της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής στο αυριανό ποινικό δικαστήριο, εναντίον των συμφερόντων του ίδιου αυτού του νομικού προσώπου που (υποτίθεται ότι) εκπροσωπεί, και καταλήγοντας στο γεγονός ότι οι Καλαφατέλης, Μιχιώτης και Κώνστα, Δήμαρχος, Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, αντίστοιχα, προσέρχονται ως μάρτυρες εναντίον των συμφερόντων της ίδιας ως άνω Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, αντίθετα προς το καθήκον τους να προστατεύουν τα συμφέροντα του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων.
   Αυτή είναι η πεμπτουσία του Καλαφατελισμού – Μιχιωτισμού που επικρατεί στο Δήμο. Και πρέπει να αναμένονται τα χειρότερα, αφού ο Καλαφατελισμός, προκειμένου να σώσει το «πολιτικό του τομάρι», δε διστάζει να ευθυγραμμίζεται με «επιχειρήματα» του τύπου «ο εμπρησμός εξαφάνισε τα πειστήρια του όποιου τυχόν εγκλήματος» (Ντερτινής). 
   Ηθικό δίδαγμα: Άμα έχεις πρόβλημα, βάλε μιά φωτιά και πάντοτε θα βρεθεί κάποιος «ανεξάρτητος» καλοθελητής να σε βγάλει λάδι.
   Από το αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης και αύριο ποινικής δίκης θα δούμε αν το πιό πάνω ηθικό δίδαγμα, όπως αυτό απορρέει εμμέσως πλην σαφώς από την έκθεση Ντερτινή, θα δικαιωθεί και δικαστικά.

   Υ.Γ. Στοίχημα ότι ο «θεσμός Γ.Γ.», πιστός στο καθήκον, πλήρως αποθεραπευμένος από τη γαστρεντερίτιδα και με την άδεια του γαστρεντερολόγου του, θα παρίσταται και θα κατευθύνει την πλευρά Καλαφατέλη στο αυριανό ποινικό δικαστήριο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής. Άξιος ο μισθός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου