Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

ΦΥΓΟΜΑΧΕΙΣ κ. ΦΩΤΑΚΗ

   Στις 26-3-2019, ο Γ. Φωτάκης της παράταξης Καλαφατέλη έδωσε συνέντευξη στην Οδό Διονύσου καταγγέλλοντας τον Ζαμάνη γιατί στις 15-3-2019 εμφάνισε ένα (κατά την άποψή του παραπλανητικό) πίνακα έργων που περιλαμβάνει και έργα χρηματοδοτούμενα από άλλους φορείς, πέραν του Δήμου, καθ' ην στιγμή τέτοιου είδους έργα δεν επιτρέπεται να προσμετράνε στα έργα του Δήμου.
   Και, μάλιστα, στηλιτεύει τον Ζαμάνη για το πιό πάνω γεγονός, το οποίο χαρακτηρίζει ως "προσφιλή τακτική όσων θέλουν να κινούνται σε θολά νερά για να κρύβεται η πραγματικότητα".

   Το ατύχημα για τον κ. Φωτάκη ήταν ότι ΚΑΙ ο Καλαφατέλης είχε εμφανίσει ένα πίνακα που περιλάμβανε ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΡΓΑ με τον πίνακα Ζαμάνη, γεγονός που εγνώριζε ο κ. Φωτάκης όταν προέβαινε στις πιό πάνω καταγγελίες, αφού ο πίνακας αυτός είχε δημοσιευτεί στις 17-3-2019, δύο μέρες μετά τη δημοσίευση του πίνακα Ζαμάνη και, πάντως, πριν την συνέντευξή του της 26-3-2019.
   Η μόνη διαφορά ανάμεσα στους δύο πίνακες έργων είναι ότι, από τα 18 έργα που περιλαμβάνει ο πίνακας Ζαμάνη, ο Καλαφατέλης οικειοποιείται τα 13 και αφήνει στο Ζαμάνη τα 5.
   Σημειωτέον ότι, κάτω από τον πίνακα Καλαφατέλη, ο ίδιος (ο Καλαφατέλης) δηλώνει: "Επιτέλους ειπώθηκε η αλήθεια".

   Εν όψει των ανωτέρω όμως, είναι προφανές ότι οι Φωτάκης-Κλαφατέλης "κοροϊδεύουν την κοινωνία" και μάλιστα αγρίως, διότι καταγγέλλουν με θράσος και υποκριτικά τον Ζαμάνη για κάτι που πράττουν και οι ίδιοι.

   Σε σχετικό δημοσίευμά μας της 4-4-2019, με τίτλο "Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΩΣ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ", επισημάναμε τόσο την πιό πάνω απάτη των Φωτάκη-Καλαφατέλη όσο και μία άλλη, ότι δηλαδή η πλευρά Καλαφατέλη, καίτοι με τον πίνακα που εμφάνισε διεκδικούσε για τον εαυτό της ιδίως έργα μελετών, σαν κόστος τους παρουσίαζε αυτό των αντιστοίχων έργων κατασκευής τους, προκειμένου να υπερπολλαπλασιάσει πλασματικά το δικό της συνολικό έργο και να  οικειοποιηθεί-μηδενίσει αυτό της πλευράς Ζαμάνη.

   Σε ό,τι αφορά τον πίνακα Καλαφατέλη (που δημοσιεύεται στο τέλος του παρόντος μαζί με τον πίνακα Ζαμάνη) παραθέτουμε το εξής γεγονός, χαρακτηριστικό του τρόπου που αντιλαμβάνεται την έννοια "αλήθεια" η Δύναμη Ευθύνης.

   Σαν δεύτερο έργο στον πίνακα Καλαφατέλη εμφανίζεται το έργο "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΔΡΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΗΣ", το οποίο (σύμφωνα πάντα με τις επεξηγήσεις του πίνακα Καλαφατέλη) δήθεν-τάχα "ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ το 2011-2014".
   Και, φυσικά, αφού ο Καλαφατέλης εμφανίζει το έργο αυτό δαπάνης 9.287.000 € ως κατασκευασθέν την περίοδο 2011-2014, δηλαδή επί ιδικής του θητείας ως δημάρχου, σπεύδει να το οικειοποιηθεί σαν δικό του έργο.

   Όμως, όπως προκύπτει από το δημοσίευμα των Ανοιχτών Οριζόντων της 19-3-2019 με τίτλο "Το παρελθόν αυτοτρολάρεται αντί να κάνει αυτοκριτική", το έργο "Κατασκευή δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων Δροσιάς και Άνοιξης, προϋπολογισμού 9.287.000" αφορά το υπόλοιπο της αποχέτευσης της Δροσιάς και το αντίστοιχο της Άνοιξης, των οποίων η δημοπρασία επίκειται στις 5-5-2019 και έως το τέλος του 2019, αντίστοιχα.

   Δηλαδή, ένα έργο το οποίο δεν έχει ακόμη δημοπρατηθεί ο Καλαφατέλης το εμφανίζει ψευδώς ότι έχει ήδη κατασκευαστεί επί θητείας του, μόνο και μόνο προκειμένου να το οικειοποιηθεί.


   Γιά όλα τα πιό πάνω, που συνιστούν τον ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ζητήσαμε ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΦΩΤΑΚΗ  (με το δημοσίευμά μας της 4-4-2019 "Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΩΣ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ"), ο οποίος μία ημέρα μετά, στις 5-4-2019, επανέρχεται επί του θέματος με νέα συνέντευξή του στην Οδό Διονύσου, πλην όμως κυριολεκτικά "πετώντας τη μπάλα στην εξέδρα" και με την τακτική του "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε και γιά την ταμπακιέρα τίποτα".

   ΦΥΓΟΜΑΧΕΙΣ κ. ΦΩΤΑΚΗ.
  ΦΥΓΟΜΑΧΕΙΣ, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η δημοτική σου παράταξη, η Δύναμη Ευθύνης, είναι πράγματι το συνώνυμο της πολιτικής απάτης.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΖΑΜΑΝΗ


ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου